Skip Ribbon Commands
Skip to main content

SIND

:

Vis arrangement

Camponline site til SIND
 

 Medlemssystem

 
 

 Nord - Ledelse af frivillige (Kort)

 
Praktisk information
Adresse:
Fra dato:24-10-2019 kl. 16:00
Til dato:24-10-2019 kl. 20:00
Sidste tilmeldingsdato:
Sidste afmeldingsdato:
Øvrig information
Status:Lukket for tilmelding
Antal ledige pladser: 11
Priser
Alle priser er ex. moms i valuta DKK
Detaljer
Beskrivelse: "Ledelse af frivillige" er det første modul på SINDs lederuddannelse for frivillige, og det er altså en del af SIND Uddannelsen. Du kan sagtens deltage, selvom du ikke har deltaget i den øvrige del af uddannelsen. Læs evt. mere om SIND Uddannelsen her.

Kurset henvender sig til de frivillige og ansatte, der allerede leder andre frivillige – eller som overvejer at komme til at lede frivillige. Uddannelsesudvalget opfordrer alle bestyrelsesmedlemmer og ansatte i projekter med frivillige til at deltage. Øvrige frivillige og ansatte er også meget velkomne.

Kurset tager udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer og personlige mål. Undervejs får du ny viden og brugbare ledelsesværktøjer, som du kan anvende, når du skal lede og skabe engagement og trivsel blandt de frivillige. Kurset byder på en blanding af oplæg fra underviseren, workshops samt individuel og gruppebaseret diskussion og refleksion. Underviseren er ansat i Center for Frivilligt Socialt Arbejde.

Tilmelder sig vil du en uge før kurset få tilsendt to letlæselige artikler, som de bedes læse. Deltagerne vil ligeledes en uge før kursets opstart få tilsendt materiale, som du bedes forberede inden kursusstart.
Før kurset modtager du også et program.

Der vil blive serveret kaffe/te og kage samt smørrebrød undervejs.